Auto garage Zevenaar: vakkundig onderhoud bij Tonnie Rasing

Heeft uw auto onderhoud nodig? Of wilt u die ene vervelende deuk vakkundig laten repareren? Dan bent u bij autobedrijf Tonnie Rasing aan het juiste adres! U bent welkom in onze auto garage in Zevenaar, waar onze ervaren automonteurs uw auto vakkundig repareren en weer de weg op sturen.
In onze autogarage in Zevenaar werken onze automonteurs dagelijks met de nieuwste gereedschappen en geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons als autogarage Zevenaar mag verwachten. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Grote en kleine onderhoudsbeurt
  • Reparatie of vervanging van (mechanische) onderdelen van uw auto.
  • APK-keuring
  • Vervangen van autoruiten
  • Reparatie aan uw autogas installatie

Directe reparatie van uw auto bij auto garage Tonnie Rasing in Zevenaar

Bij autogarage Tonnie Rasing in Zevenaar bieden we u graag iets extra’s. Daarom hebben wij diverse directe servicemogelijkheden voor het uitvoeren van snelle reparaties bij onze autogarage in Zevenaar. U moet dan denken aan reparaties aan uitlaat, accu of schokdempers, of het vervangen van banden.
Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen plant u samen met onze monteur een afspraak om uw auto ter reparatie bij onze garage in Zevenaar achter te laten. In dat geval staat er een vervangende auto voor u klaar waar u tegen brandstofvergoeding gebruik van kunt maken.

APK-keuring voor benzine én diesel auto’s: autogarage Zevenaar

Ook voor het laten uitvoeren van een APK-keuring bent u van harte welkom bij onze autogarage in Zevenaar. Wij verzorgen de APK-keuring van zowel benzine- als dieselauto’s. Hierin houden wij rekening met de beschikbare fabrieksspecificaties van uw auto, en voeren wij de keuring uit conform de BOVAG voorwaarden.
Als extra service kunnen wij uw auto ook bij u thuis ophalen voor zowel onderhoud, reparatie en APK-keuring van uw auto. Ook daarom is het een goede beslissing om uw auto bij onze garage in Zevenaar te brengen.

Afspraak maken in de moderne werkplaats van onze auto garage Zevenaar

Wilt u een afspraak maken in onze moderne werkplaats voor onderhoud of reparatie / schadeherstel van uw auto? Neem contact met ons op door ons te mailen. U kunt natuurlijk ook direct telefonisch contact opnemen met onze auto garage in Zevenaar.